Stravovací provozy
Pizzerie Mozzarella
Areál Pod Palackého vrchem, Kolejní 2
(on-line jídelníček, otevírací doba, 120 míst u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Moderní samoobslužná restaurace s celodenním výběrem z více než 50 hlavních jídel (pizza, steaky, ryby a další minutky, těstoviny, rizota, saláty), doplňkový sortiment (saláty, deserty, moučníky), nealkoholické studené nápoje, točené pivo, atd. Jídlo je na požádání připraveno pro odnesení s sebou.
Caffe Bar Piccolo
Caffe Bar Piccolo
Areál Pod Palackého vrchem, Kolejní 2
(on-line jídelníček, otevírací doba, 58 míst u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Kavárna v moderním stylu, ve které se po celý týden včetně víkendu od 7:00 do 10:00 podávají snídaně. Po zbytek dne (kromě pátku) jsou pak v nabídce zákusky, moučníky, poháry, široký výběr káv, čajů a dalších teplých nápojů, chlazené nápoje, alkoholické nápoje a míchané koktejly. Jídlo i nápoje jsou na požádání připraveny pro odnesení s sebou.
Menza Kolejní
Areál Pod Palackého vrchem, Kolejní 2
(on-line jídelníček, otevírací doba, 112 míst u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Klasická menza otevřená po dobu obědů s výběrem až deseti teplých jídel – hotovek, minutek, moučníků i bezmasých jídel. Doplňkový sortiment tvoří zeleninové saláty, ovoce, zákusky, nápoje atd.
Menza Purkyňova
Areál Purkyňových kolejí, Purkyňova 93
(on-line jídelníček, otevírací doba, 300 míst u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Klasická menza otevřená po dobu obědů a večeří s výběrem až osmi teplých jídel – hotovek, minutek, moučníků i bezmasých jídel. Doplňkový sortiment tvoří bagety, zeleninové saláty, ovoce, zákusky, nápoje atd.
V nabídce je zde i výběr z několika balených hotových jídel určených pro odnesení s sebou.
Rychlé občerstvení Purkyňova
Areál Purkyňových kolejí, Purkyňova 93
(on-line jídelníček, otevírací doba, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Rychlé občerstvení s nabídkou několika druhů pizzy, hamburgerů, grilovaných kuřat, hranolků, chlazených nápojů ad. Jídla jsou připravena pro odnesení s sebou.
Restaurace Q
Areál Fakulty strojního inženýrství, Technická 2
(on-line jídelníček, otevírací doba, 105 míst u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Samoobslužná restaurace otevřená po dobu výuky na fakultě s výběrem až 8 teplých jídel – hotovek, minutek, moučníků i bezmasých jídel. Doplňkový sortiment tvoří zeleninové saláty bagety, ovoce, zákusky, nápoje, pečivo atd.
V nabídce je zde i výběr z několika balených hotových jídel určených pro odnesení s sebou.
Q – zaměstnanecká
Areál Fakulty strojního inženýrství, Technická 2
(on-line jídelníček, otevírací doba, 48 míst u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Samoobslužná restaurace pro zaměstnance VUT v Brně otevřená po dobu obědů s výběrem několika teplých jídel – hotovek, minutek, moučníků i bezmasých jídel. Doplňkový sortiment tvoří zeleninové saláty bagety, ovoce, zákusky, nápoje, pečivo, atd.
Studentská jídelna FCH
Areál Fakulty chemické, Purkyňova 118
(on-line jídelníček, otevírací doba, 44 místa u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Jídelna pro studenty VUT v Brně otevřená po dobu obědů s výběrem několika teplých jídel. Doplňkový sortiment tvoří zeleninové saláty, zákusky, nápoje, pečivo atd.
V nabídce je zde i výběr z několika balených hotových jídel určených pro odnesení s sebou.
Zaměstnanecká jídelna FCH
Areál Fakulty chemické, Purkyňova 118
(on-line jídelníček, otevírací doba, 24 místa u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Jídelna pro zaměstnance VUT v Brně otevřená po dobu obědů s výběrem několika teplých jídel. Doplňkový sortiment tvoří zeleninové saláty, zákusky, nápoje, pečivo atd.
V nabídce je zde i výběr z několika balených hotových jídel určených pro odnesení s sebou.
Bufet FCH
Areál Fakulty chemické, Purkyňova 118
(on-line jídelníček, otevírací doba, 4 místa u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Bufet otevřený po dobu výuky na fakultě s širokou nabídkou potravin (pečivo – sladké i slané, bagety, chlebíčky, mléčné výrobky, sýry, oplatky, sušenky atd.) a nápojů (káva, čaj, nealko, pivo).
Menza Starý pivovar
Areál Fakulty informačních technologií, Božetěchova 1
(on-line jídelníček, otevírací doba, 120 míst u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Jídelna pro studenty a zaměstnance VUT v Brně otevřená po dobu obědů s nabídkou teplých jídel, salátů, zákusků a nápojů.
Zaměstnanecká jídelna FEKT
(on-line jídelníček, otevírací doba, 52 místa u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Od 25.1.2011 se mohou v zaměstnanecké jídelně FEKT, Technická 10 stravovat i studenti postgraduálního studia této fakulty
Jídelna je otevřená po dobu obědů s výběrem několika teplých jídel včetně minutek. Doplňkový sortiment tvoří zeleninové a ovocné saláty, zákusky, nápoje, pečivo.
V nabídce je i výběr z několika balených hotových jídel, určených pro odnesení s sebou.
Bufet FEKT
(on-line jídelníček, otevírací doba, 24 místa u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Bufet otevřený po dobu výuky na fakultě s širokou nabídkou potravin (pečivo - sladké i slané, bagety, chlebíčky, mléčné výrobky, oplatky, sušenky apod.) a nápojů (káva, čaj, nealko).
Restaurace Rybkova
Areál Fakulty stavební, Rybkova 1
(on-line jídelníček, otevírací doba, 123 místa u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Moderní samoobslužná Restaurace s celodenním výběrem několika druhů polévek, hlavních jídel (pizzy, steaky, ryby a další minutky, těstoviny, rizota, saláty).
V nabídce je i výběr z pěti druhů poledního menu, zákusky, zeleninové saláty, nealkoholické nápoje a točené pivo.
Jídlo z nabídky je na požádání připraveno pro odnesení s sebou.
Restaurace je určená studentům, zaměstnancům, ale i strávníkům z řad široké veřejnosti.
Menza Rybkova
Areál Fakulty stavební, Rybkova 1
(on-line jídelníček, otevírací doba, 184 míst u stolu, odpovědná osoba, kontakty, mapa).
Moderní menza otevřená po dobu obědů s velkým výběrem teplých jídel klasické české i mezinárodní kuchyně. V nabídce najdete také různé druhy pizzy, obložené bagety, z doplňkového sortimentu pak zeleninové a ovocné saláty, zákusky a různé druhy nealkoholických nápojů.
Jídlo z nabídky je na požádání připraveno také pro odnesení s sebou.