|
|
|
|
|
Operace na kontě

Jídelna pro zaměstnance Q - Technická
Technická 2, Brno-Královo Pole



H Menu R 2: Polévka dršťková z hlívy ústřičné, Fazole bretaňské, op. klobása, chléb, okurek   1,3,6,7,9,10,13Menu R 2: Polévka dršťková z hlívy ústřičné, Fazole bretaňské, op. klobása, chléb, okurek   1,3,6,7,9,10,1374,- 60,- 138,- 
H 320Fazole bretaňské, vejce, chléb, okurek  1,3,6,7,9,10,13Breton beans with egg, bread and pickles  1,3,6,7,9,10,1385,- 38,- 120,- 
H120/64Hovězí maso po makedonsku  1,9Macedonian beef meat  1,992,- 45,- 127,- 
H150/90Kuřecí steak s kukuřicí a rajčaty  1,7,9,10,11Chicken steak with sweet corn  1,7,9,10,1190,- 43,- 125,- 
P 300Polévka dršťková z hlívy ústřičné  1,3,6,7,9,13Polévka dršťková z hlívy ústřičné  1,3,6,7,9,1318,- 18,- 18,- 
O 250Brambory maštěné máslem M  7Potatoes with butter  727,- 27,- 27,- 
O 200Rýže jasmínová MRýže jasmínová M17,- 17,- 17,- 

Čas aktualizace dat: 30. 4. 2025 12:20:09.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF