|
|
|
|
|
Operace na kontě

Restaurace Rybkova
Rybkova 1, Brno-Veveří


Týdenní menu, jídelní lístek

Stálá nabídka Restaurace Rybkova PDF

H Menu R 5: Polévka hovězí s masem a nudlemi, Smažený květák čerstvý, tatarka, Brambory vařené M   1,3,6,7,9,10,13Menu R 5: Polévka hovězí s masem a nudlemi, Smažený květák čerstvý, tatarka, Brambory vařené M   1,3,6,7,9,10,1374,- 60,- 138,- 
H120/100Kuřecí prsa grilovaná  1,3,5,7,9,10,11,13Grilled chicken breast  1,3,5,7,9,10,11,1372,- 34,- 107,- 
P 300Polévka dýňová  1,3,6,7,9,13Pumpkin soup  1,3,6,7,9,1318,- 18,- 18,- 
O 200Hranolky MFrench fries27,- 27,- 27,- 

Čas aktualizace dat: 11. 10. 2024 13:39:15.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF