|
|
|
|
|
Týdenní menu, jídelní lístek – Restaurace Rybkova

 Denní menu v ceně 138,-Kč vč. DPH v zákonné výši.
v týdnu od 9.6. – 13.6.2025


Pondělí
Polévka 0,33l Hrachová s uzeninou (1,3,6,7,9,13)
1.     225g Guláš z hlívy ústřičné, houskový knedlík (1,3,7)
2.     350g Čínské nudle (1,3,6,7,9,10,11,12,13)
3.     100g Smažený hermelín, tatarka, vařené brambory s máslem (1,3,6,7,10)
4.     120g Kuřecí steak HAWAI, hranolky (1,3,7,9,13)
     
Úterý
Polévka 0,33l Pórková (1,3,6,7,9,13)
1.     120g Hovězí maso po námořnicku, těstoviny (1,3,7,9,10,11,13)
2.     100g Salát s pohankou a kuřecím masem (0)
3.     300/100g Čočka na kyselo, opékaná klobása, okurek, chléb (1,10)
4.     120g Kuřecí kapsa přírodní s poličanem a hermelínem, opékané brambory (1,7)

Středa
Polévka 0,33l Zelná s klobásou (1,3,6,7,9,13)
1.     120g Vepřový plátek s restovanou zeleninou, vařené brambory s máslem (1,7,9,10,11)
2.     120g Krůtí maso na kari a hrášku, hranolky (1,3,6,7,9,10,11,12,13)
3.     400g Těstovinový salát s vejcem a sýrem, česnekový dresink (1,3,7,10)
4.     350/100 Paela s kuřecím masem (1,3,6,7,9,12,13)

Čtvrtek
Polévka 0,33l Hovězí vývar s masem a těstovinou (1,3,6,7,9,13)
1.     260g Květákové placičky, vařené brambory s máslem (1,3,6,7,9,13)
2.     100g Smažený sýr, hranolky, tatarka (1,3,6,7,10)
3.     120g Kuřecí nudličky pikant, jasmínová rýže (1,3,7,9)
4.     120g Jelení maso na jalovci a víně, americké brambory (1,3,7,9,13)

Pátek
Polévka 0,33l Kmínová s vejcem (1,3,6,7,9,13)
1.     240g Kuře v barbecue omáčce, hranolky (1,3,6,7,9,13)
2.     300g Zapečené těstoviny s uzeninou, okurek (1,3,6,7,9,10,13)
3.     120g Vepřový řízek Porthaus, vařené brambory s máslem (1,3,6,7)


Cena pro studenta VUT v Brně je 74,- Kč
Cena pro zaměstnance VUT v Brně je 60,- Kč

ZMĚNA VYHRAZENA !!!