|
|
|
|
|
Operace na kontě

Restaurace Q - Technická
Technická 2, Brno-Královo Pole



H 350Koláč chodský  1,3,5,7,8,12Chodsky pie  1,3,5,7,8,1292,- 54,- 126,- 
H120/72Kuřecí Luciferovo sousto  1,3,6,7,9,13Chicken strips in tomato sauce with sausage and chilli  1,3,6,7,9,1378,- 39,- 112,- 
H200/120Vepřový steak 200g s dipem kari  1,3,7,9,10,11Vepřový steak 200g s dipem kari  1,3,7,9,10,1186,- 48,- 121,- 
P 300Polévka gulášová  1,6,9Goulash soup  1,6,918,- 18,- 18,- 
O 250Brambory maštěné máslem M  7Potatoes with butter  727,- 27,- 27,- 
O 200Rýže jasmínová MRýže jasmínová M17,- 17,- 17,- 

Čas aktualizace dat: 11. 10. 2024 13:39:15.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF