Restaurace Q - Technická
Technická 2, Brno-Královo Pole
H | 350 | Koláč chodský 1,3,5,7,8,12 | Chodsky pie 1,3,5,7,8,12 | 92,- | 54,- | 126,- |
H | 120/72 | Kuřecí Luciferovo sousto 1,3,6,7,9,13 | Chicken strips in tomato sauce with sausage and chilli 1,3,6,7,9,13 | 78,- | 39,- | 112,- |
H | 200/120 | Vepřový steak 200g s dipem kari 1,3,7,9,10,11 | Vepřový steak 200g s dipem kari 1,3,7,9,10,11 | 86,- | 48,- | 121,- |
P | 300 | Polévka gulášová 1,6,9 | Goulash soup 1,6,9 | 18,- | 18,- | 18,- |
O | 250 | Brambory maštěné máslem M 7 | Potatoes with butter 7 | 27,- | 27,- | 27,- |
O | 200 | Rýže jasmínová M | Rýže jasmínová M | 17,- | 17,- | 17,- |
Čas aktualizace dat: 11. 10. 2024 13:39:15.
1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko,
8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách