Zaměstnanecká jídelna FEKT
Technická 10, Brno-Královo Pole
H | 200/170 | Kuřecí špíz 1,3,7,9,10,11,13 | Kuřecí špíz 1,3,7,9,10,11,13 | 104,- | 57,- | 139,- |
H | 120/74 | Vepřový plátek maďarský 1,3,6,7,9,13 | Hungarian pork slice 1,3,6,7,9,13 | 83,- | 36,- | 117,- |
P | 300 | Polévka rajčatová s rýží 1,3,6,7,9,13 | Tomato soup with rice 1,3,6,7,9,13 | 18,- | 18,- | 18,- |
O | 250 | Brambory vařené M | Potatoes | 25,- | 25,- | 25,- |
O | 200 | Hranolky M | French fries | 27,- | 27,- | 27,- |
O | 200 | Rýže jasmínová M | Rýže jasmínová M | 17,- | 17,- | 17,- |
Čas aktualizace dat: 30. 4. 2025 12:20:09.
1. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
2. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko,
8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách