Menza Kolejní
Kolejní 2, Brno-Královo Pole
Týdenní menu, jídelní lístek
H | Menu R 3: Polévka zeleninová krémová, Kuřecí plátek s angl.slaninou a sýrem, Brambory vařené M 1,3,6,7,9,10,11,13 | Menu R 3: Polévka zeleninová krémová, Kuřecí plátek s angl.slaninou a sýrem, Brambory vařené M 1,3,6,7,9,10,11,13 | 74,- | 60,- | 138,- | |
P | 300 | Polévka zeleninová krémová 1,3,6,7,9,13 | Vegetable cream soup 1,3,6,7,9,13 | 18,- | 18,- | 18,- |
O | 200 | Salát coleslaw 3,7,9,10 | Salát coleslaw 3,7,9,10 | 31,- | 31,- | 31,- |
O | 200 | Salát ovocný | Fruit salad | 31,- | 31,- | 31,- |
O | 200 | Salát šopský 7 | Shopska salad 7 | 31,- | 31,- | 31,- |
O | 150 | Salát zeleninový | Vegetable salad | 26,- | 26,- | 26,- |
O | 250 | Brambory opečené M | Roasted potatoes | 27,- | 27,- | 27,- |
Čas aktualizace dat: 11. 10. 2024 13:39:15.
1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko,
8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách