|
|
|
|
|
Operace na kontě

Menza Kolejní
Kolejní 2, Brno-Královo Pole


Týdenní menu, jídelní lístek

H Menu R 3: Polévka zeleninová krémová, Kuřecí plátek s angl.slaninou a sýrem, Brambory vařené M   1,3,6,7,9,10,11,13Menu R 3: Polévka zeleninová krémová, Kuřecí plátek s angl.slaninou a sýrem, Brambory vařené M   1,3,6,7,9,10,11,1374,- 60,- 138,- 
P 300Polévka zeleninová krémová  1,3,6,7,9,13Vegetable cream soup  1,3,6,7,9,1318,- 18,- 18,- 
O 200Salát coleslaw  3,7,9,10Salát coleslaw  3,7,9,1031,- 31,- 31,- 
O 200Salát ovocnýFruit salad31,- 31,- 31,- 
O 200Salát šopský  7Shopska salad  731,- 31,- 31,- 
O 150Salát zeleninovýVegetable salad26,- 26,- 26,- 
O 250Brambory opečené MRoasted potatoes27,- 27,- 27,- 

Čas aktualizace dat: 11. 10. 2024 13:39:15.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF