|
|
|
|
|
Operace na kontě

Menza Purkyňova
Purkyňova 93, Brno-Královo Pole


Týdenní menu, jídelní lístek

H120/72Kuřecí nudličky s klobásou a zeleninou  1,3,6,7,9,13Chicken strips with sausage and vegetables  1,3,6,7,9,1377,- 39,- 112,- 
H240/150Uzené kuřecí stehno, okurek  7,9,10,11Smoked chicken leg, pickle  7,9,10,1182,- 44,- 117,- 
H200/120Vepřová krkovice marinovaná 200g s opečenou cibulkou  1,3,6,7,9,10,11,13Vepřová krkovice marinovaná 200g s opečenou cibulkou  1,3,6,7,9,10,11,1384,- 46,- 119,- 
P 300Polévka čočková s uzeninou  1,3,6,7,9,10,13Lentile soup with sausage  1,3,6,7,9,10,1318,- 18,- 18,- 
O 300Bramborová kaše M  7Potato purée  725,- 25,- 25,- 
O 250Brambory maštěné máslem M  7Potatoes with butter  727,- 27,- 27,- 
O 250Brambory opečené MRoasted potatoes27,- 27,- 27,- 
O 200Hranolky MFrench fries27,- 27,- 27,- 
O 200Rýže jasmínová MRýže jasmínová M17,- 17,- 17,- 

Čas aktualizace dat: 24. 3. 2025 16:36:51.

1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
4. cena: student vG
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF