|
|
|
|
|
Operace na kontě

Menza Purkyňova
Purkyňova 93, Brno-Královo Pole


Týdenní menu, jídelní lístek

H Menu R 1: Polévka dršťková z hlívy ústřičné, Kuřecí maso po čínsku, Rýže jasmínová M   1,3,6,7,9,10,11,13Menu R: Polévka dršťková z hlívy ústřičné, Kuřecí maso po čínsku, Rýže jasmínová M   1,3,6,7,9,10,11,1374,- 60,- 138,- 
H Menu R 2: Polévka dršťková z hlívy ústřičné, Fazole bretaňské, op. klobása, chléb, okurek   1,3,6,7,9,10,13Menu R 2: Polévka dršťková z hlívy ústřičné, Fazole bretaňské, op. klobása, chléb, okurek   1,3,6,7,9,10,1374,- 60,- 138,- 
H 320Fazole bretaňské, vejce, chléb, okurek  1,3,6,7,9,10,13Breton beans with egg, bread and pickles  1,3,6,7,9,10,1385,- 38,- 120,- 
H120/64Hovězí maso po makedonsku  1,9Macedonian beef meat  1,992,- 45,- 127,- 
H 250Koblihy  1Donuts  183,- 36,- 118,- 
H150/90Kuřecí plátek se šunkou a nivou  1,3,7,9,10,11,13Kuřecí plátek se šunkou a nivou  1,3,7,9,10,11,1396,- 49,- 131,- 
H120/74Vepřová směs Palivec  1,3,6,7,9,13Pork strips with bacon, leek, mushrooms, pepperoni and canned bell pepper, soya sauce  1,3,6,7,9,1385,- 38,- 120,- 
H120/74Vepřové maso v kapustě  1,3,6,7,9,13Pork meat roasted with kale  1,3,6,7,9,1380,- 33,- 115,- 
H150/92Vepřový plátek 150g na žampionech  1,3,7,9,13Vepřový plátek 150g na žampionech  1,3,7,9,1386,- 39,- 120,- 
P 300Polévka dršťková z hlívy ústřičné  1,3,6,7,9,13Polévka dršťková z hlívy ústřičné  1,3,6,7,9,1318,- 18,- 18,- 
O 250Brambory šťouchané M  7Mashed potatoes  727,- 27,- 27,- 
O 200Hranolky MFrench fries27,- 27,- 27,- 
O 200Rýže jasmínová MRýže jasmínová M17,- 17,- 17,- 

Čas aktualizace dat: 30. 4. 2025 12:18:02.

1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
4. cena: student vG
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF