|
|
|
|
|
Týdenní menu, jídelní lístek – Menza Purkyňova

Denní menu v ceně 138,-Kč vč. DPH v zákonné výši
v týdnu od 28.4.2025-2.5.2025



Pondělí
Polévka - hrachová s párkem (1,3,6,7,9,13)
1.     Hovězí nudličky se šípkovou omáčkou 120g, houskové knedlíky (1,3,7)
2. Kuřecí směs se šunkou a ananasem 120g, jasmínová rýže (1,3,7,9,10,11,13)


Úterý
Polévka - kuřecí s masem a těstovinami (1,3,6,7,9,13)
1. Rizoto srbské 100g, okurek (1,3,6,7,9,10,13)
2.     Uzené kuřecí stehno 200g, okurek, bramborová kaše (1,7,9,10,11)


Středa
Polévka - dršťková z hlívy ústřičné (1,3,6,7,9,13)
1.     Kuřecí maso po čínsku 120g, jasmínová rýže (1,3,6,7,9,10,11,13)
2.     Bretaňské fazole, opékaná klobása, chléb, okurek (1,3,6,7,9,10,13)


Čtvrtek - svátek


Pátek
Polévka – hovězí s játrovou rýží (1,3,6,9)
1.     Smažené kuře 240g, bramborová kaše (1,3,6,7)


                    



     
Cena pro studenta VUT v Brně je      74,-Kč
Cena pro zaměstnance VUT v Brně je 60,-Kč






MENZA PURKYŇOVA
týdenní jídelní lístek 28.4.2025-2.5.2025




28.4.2025
Polévka 0,33l Hrachová s párkem
1. 120g Hovězí nudličky, šípková omáčka, houskové knedlíky (menu)
2. 150g Kuřecí plátek, česneko-sýrová omáčka
3. 150g Vepřový plátek přírodní, tatarka
4. 120g Kuřecí směs se šunkou a ananasem, rýže (menu)
5. 120g Vepřová směs (pečeně) Palivec
6. 300g Květákové kari s hráškem
7. 300g Kokosová buchta


29.4.2025
Polévka : 0,33l Kuřecí vývar s masem a nudlemi
1. 150g Kančí guláš
2. 150g Kuřecí plátek Hamburk
3. 100g/350g Srbské rizoto se sýrem, okurek (menu)
4. 200g Smažená drůbeží játra, tatarka
5. 150g Vepřový plátek na žampionech
6. 250g Uzené kuřecí stehno, bramborová kaše, okurek (menu)
7. 420g Bramborové halušky s listovým špenátem a mozzarellou
8. 360g Kynuté knedlíky s jahodami


30.4.2025
Polévka : 0,33l Dršťková z hlívy ústřičné
1. 120g Hovězí maso po makedonsku
2. 150g Kuřecí plátek s kukuřicí a rajčaty
3. 120g Kuřecí maso po čínsku, rýže (menu)
4. 150g Smažená vepřová kapsa se šunkou a sýrem
5. 100g Opečená klobása, bretaňské fazole, chléb, okurek (menu)
6. 1,5ks Vařená vejce, bretaňské fazole, chléb, okurek
7. 120g Vepřové maso v kapustě
8. 250g Koblihy


1.5.2025

Svátek práce


2.5.2025
Polévka : 0,33l Hovězí vývar s játrovou rýží
1.     150g Guláš Pandurský
2.     100g/310g Lasagne s vepřovým masem
3.     240g Smažené kuřecí stehno, bramborová kaše (menu)
4.     120g Kuřecí maso v paprikách a rajčatech
5.     150g Vepřový plátek španělský
6.     250g Lečo s vejci, chléb
7.     170g Olaďje s jablky

ZMĚNA VYHRAZENA !!!