|
|
|
|
|
Operace na kontě

Menza Rybkova
Rybkova 1, Brno-Veveří


Týdenní menu, jídelní lístek

H Menu R 1: Polévka kuřecí s masem a těstovinou, Vepřový vrabec, zelí, Knedlíky bramborové M   1,3,6,7,9,12,13Menu R: Polévka kuřecí s masem a těstovinou, Vepřový vrabec, zelí, Knedlíky bramborové M   1,3,6,7,9,12,1374,- 60,- 138,- 
H Menu R 3: Polévka kuřecí s masem a těstovinou, Rizoto srbské, okurek   1,3,6,7,9,10,13Menu R 3: Polévka kuřecí s masem a těstovinou, Rizoto srbské, okurek   1,3,6,7,9,10,1374,- 60,- 138,- 
H 250Koblihy  1Donuts  183,- 36,- 118,- 
H200/120Vepřový steak 200g se 7druhy pepřů  7,9,10,11Vepřový steak 200g se 7druhy pepřů  7,9,10,1189,- 42,- 124,- 
O 200Brambory americké MBrambory americké M27,- 27,- 27,- 

Čas aktualizace dat: 30. 4. 2025 12:20:09.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF