Menza Rybkova
Rybkova 1, Brno-Veveří
Týdenní menu, jídelní lístek
H | Menu R 1: Polévka kuřecí s masem a těstovinou, Vepřový vrabec, zelí, Knedlíky bramborové M 1,3,6,7,9,12,13 | Menu R: Polévka kuřecí s masem a těstovinou, Vepřový vrabec, zelí, Knedlíky bramborové M 1,3,6,7,9,12,13 | 74,- | 60,- | 138,- | |
H | Menu R 3: Polévka kuřecí s masem a těstovinou, Rizoto srbské, okurek 1,3,6,7,9,10,13 | Menu R 3: Polévka kuřecí s masem a těstovinou, Rizoto srbské, okurek 1,3,6,7,9,10,13 | 74,- | 60,- | 138,- | |
H | 250 | Koblihy 1 | Donuts 1 | 83,- | 36,- | 118,- |
H | 200/120 | Vepřový steak 200g se 7druhy pepřů 7,9,10,11 | Vepřový steak 200g se 7druhy pepřů 7,9,10,11 | 89,- | 42,- | 124,- |
O | 200 | Brambory americké M | Brambory americké M | 27,- | 27,- | 27,- |
Čas aktualizace dat: 30. 4. 2025 12:20:09.
1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko,
8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách