Studentská jídelna FCH
Purkyňova 118, Brno-Medlánky
H | Menu R 2: Polévka dršťková z hlívy ústřičné, Fazole bretaňské, op. klobása, chléb, okurek 1,3,6,7,9,10,13 | Menu R 2: Polévka dršťková z hlívy ústřičné, Fazole bretaňské, op. klobása, chléb, okurek 1,3,6,7,9,10,13 | 74,- | 60,- | 138,- | |
H | 320 | Fazole bretaňské, op. klobása, chléb, okurek 1,3,6,7,9,10,13 | Bretagne beans, sausage, bread, pickles 1,3,6,7,9,10,13 | 95,- | 48,- | 129,- |
H | 120/74 | Vepřové maso v kapustě 1,3,6,7,9,13 | Pork meat roasted with kale 1,3,6,7,9,13 | 80,- | 33,- | 115,- |
H | 200/120 | Vepřový steak 200g 1,7,9,10,11 | Vepřový steak 200g 1,7,9,10,11 | 90,- | 42,- | 124,- |
P | 300 | Polévka dršťková z hlívy ústřičné 1,3,6,7,9,13 | Polévka dršťková z hlívy ústřičné 1,3,6,7,9,13 | 18,- | 18,- | 18,- |
O | 250 | Brambory maštěné máslem M 7 | Potatoes with butter 7 | 27,- | 27,- | 27,- |
O | 200 | Rýže jasmínová M | Rýže jasmínová M | 17,- | 17,- | 17,- |
O | 200 | Těstoviny M 1,3 | Pasta 1,3 | 17,- | 17,- | 17,- |
Čas aktualizace dat: 30. 4. 2025 12:20:09.
1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko,
8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách