logo KaM
VUT v BrněAreály kolejíHotel PalackýRS RamzováNabídka stravováníOn-line jídelníčekSlužby na kolejíchJdi na VUT!

Menza Rybkova
Rybkova 1, Brno-Veveří


Ceník příloh k hlavnímu teplému jídlu PDF

H   Gyros z robi masa  1,7,10,1134,- 19,- 59,- 
H  100 gJelení guláš  1,3,7,9,1345,- 30,- 70,- 
H  350 gKachna po starošvédsku72,- 58,- 97,- 
H  240 gKuřecí čertovské stehýnko  7,9,10,1138,- 23,- 63,- 
H  100 gKuřecí nudličky Country  1,3,7,9,10,1138,- 24,- 64,- 
H  120 gKuřecí plátek na smetaně s uzeným sýrem  1,3,6,7,9,1339,- 25,- 65,- 
H   Salát zeleninový Pedro s nivou  739,- 25,- 65,- 
H   Smažený hermelín, tatarská omáčka  1,3,6,7,1044,- 29,- 69,- 
H  120 gSmažený kuřecí řízek  1,3,6,738,- 23,- 63,- 
H   Smažený sýr, tatarská omáčka  1,3,6,7,1036,- 22,- 62,- 
H  50 gŠpagety milánské  1,3,737,- 22,- 62,- 

Čas aktualizace dat: 5.3.2015 12:51:37.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ, 2. cena: zaměstnanec VUT,
3. cena: externí strávník hotově, firma.
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní.
Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF

 Česky  |  English  
mapa stránek  |  mobilní verze
Vyhledávání
Kreditní systém
PDFCeník příloh
k hlavnímu teplému jídlu
On-line jídelníček pro
  Android
  Windows Phone
  IOS
zdarma od nezávislých tvůrců

© KaM VUT v Brně, 2008-15. Náměty a připomínky ke stránkám zasílejte, prosím, na adresu .