logo KaM
VUT v BrněAreály kolejíHotel PalackýRS RamzováNabídka stravováníOn-line jídelníčekSlužby na kolejíchJdi na VUT!

Menza Rybkova
Rybkova 1, Brno-Veveří


Ceník příloh k hlavnímu teplému jídlu PDF

H   Čočka na kyselo, op. klobása, chléb, okurek  1,1047,- 28,- 72,- 
H   Čočka na kyselo, vejce, chléb, okurek  1,3,1038,- 19,- 63,- 
H  200 gDrůbeží játra na cibulce  1,632,- 13,- 57,- 
H  100 gJelení guláš  1,3,7,9,1346,- 28,- 72,- 
H  240 gKuře pikant40,- 21,- 65,- 
H  120 gKuřecí plátek kyjevský  1,3,7,9,10,1342,- 23,- 67,- 
H  120 gKuřecí plátek s pikantní klobásou a hermelínem  1,3,7,9,10,11,1347,- 29,- 73,- 
H   Smažený hermelín, tatarská omáčka  1,3,6,7,1046,- 27,- 71,- 
H  120 gSmažený kuřecí řízek v těstíčku pivním  1,3,7,9,10,1141,- 23,- 67,- 
H   Smažený sýr, tatarská omáčka  1,3,6,7,1039,- 20,- 64,- 
H  80 gTěstoviny po korejsku  1,3,7,9,10,11,1340,- 21,- 65,- 
H  100 gTortilla Fajitas s kuřecím masem a zeleninou  1,7,1055,- 36,- 80,- 
P   P brokolicová  1,3,6,7,9,1310,- 10,- 10,- 
P   P gulášová  1,3,6,7,9,1310,- 10,- 10,- 

Čas aktualizace dat: 6.5.2015 12:29:50.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ, 2. cena: zaměstnanec VUT,
3. cena: externí strávník hotově, firma.
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní.
Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF

 Česky  |  English  
mapa stránek  |  mobilní verze
Vyhledávání
Kreditní systém
PDFCeník příloh
k hlavnímu teplému jídlu
On-line jídelníček pro
  Android
  Windows Phone
  IOS
zdarma od nezávislých tvůrců

© KaM VUT v Brně, 2008-15. Náměty a připomínky ke stránkám zasílejte, prosím, na adresu .