logo KaM
VUT v BrněAreály kolejíHotel PalackýRS RamzováNabídka stravováníOn-line jídelníčekSlužby na kolejíchJdi na VUT!

Menza Rybkova
Rybkova 1, Brno-Veveří


Ceník příloh k hlavnímu teplému jídlu PDF

H   Bramborové knedlíky s uzeninou, zelí46,- 31,- 70,- 
H   Fazole bretaňské, op. klobása, chléb, okurek47,- 32,- 71,- 
H   Fazole bretaňské, vejce, chléb, okurek38,- 22,- 62,- 
H  100 gHovězí steak slavkovský41,- 26,- 65,- 
H  240 gKuřecí čertovské stehýnko41,- 26,- 65,- 
H  100 gKuřecí maso po čínsku38,- 23,- 62,- 
H  120 gKuřecí plátek v omáčce toskánské37,- 22,- 61,- 
H  80 gRizoto kuřecí, okurek40,- 25,- 64,- 
H  240 gSmažené kuře42,- 26,- 66,- 
H  120 gSmažený kuřecí řízek38,- 23,- 63,- 
H  120 gSmažený kuřecí řízek v těstíčku bylinkovém38,- 23,- 62,- 
H   Smažený sýr, tatarská omáčka39,- 24,- 63,- 
P   P dršťková10,- 10,- 10,- 

Čas aktualizace dat: 26.11.2014 11:52:46.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ, 2. cena: zaměstnanec VUT,
3. cena: externí strávník hotově, firma.
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní.
Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Ceny v Kč včetně DPH.

 Česky  |  English  
mapa stránek  |  mobilní verze
Vyhledávání
Kreditní systém
PDFCeník příloh
k hlavnímu teplému jídlu
On-line jídelníček pro
  Android
  Windows Phone
  IOS
zdarma od nezávislých tvůrců

© KaM VUT v Brně, 2008-14. Náměty a připomínky ke stránkám zasílejte, prosím, na adresu .