|
|
|
|
|

Restaurace Q - Technická
Technická 2, Brno-Královo Pole


Aktuální týdenní nabídka Dokument Microsoft Word

Ceník příloh k hlavnímu teplému jídlu PDF

H  – / 350 Bramborové halušky s brynzou  1,7,9,1352,- 32,- 75,- 
H  – / 320 Fazole bretaňské, op. klobása, chléb, okurek  1,3,6,7,9,10,1348,- 28,- 71,- 
H  200 / 160 Smažené žampiony, tatarská omáčka  1,3,6,7,1040,- 20,- 63,- 
P  – / 300 P cibulačka  1,3,6,7,9,1310,- 10,- 10,- 

Čas aktualizace dat: 22. 6. 2017 13:50:54.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s doatcí MŠMT),
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele),
3. cena: externí strávník hotově, firma.
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF