|
|
|
|
|

Restaurace Q - Technická
Technická 2, Brno-Královo Pole


Týdenní menu, jídelní lístek



H  150 / 80 Hovězí roštěná slavkovská 150g  1,7,10Hovězí roštěná slavkovská 150g  1,7,1065,- 36,- 101,- 
H  – / 300 Hrachová kaše, opékaný klobás, chléb, okurek  1,10Pease pudding, sausage, bread, pickle  1,1050,- 21,- 86,- 
H  120 / 72 Kuřecí kapsa se šunkou a sýrem  1,7Chicken pocket with ham and cheese  1,747,- 19,- 84,- 
H  100 / 350 Rizoto Cavitcchi  1,3,7,9,12,13Risotto Cavitchi  1,3,7,9,12,1356,- 27,- 92,- 
H  150 / 450 Thajské nudle s pikantním kuřecím masem  1,3,6,7,9,10,11,13Thajské nudle s pikantním kuřecím masem  1,3,6,7,9,10,11,1355,- 27,- 92,- 
P  – / 300 P boršč  1,3,6,7,9,12,13Borscht soup  1,3,6,7,9,12,1313,- 13,- 13,- 
O  – / 250 Brambory maštěné máslem  7Potatoes with butter  717,- 17,- 17,- 
O  – / 200 Rýže jasmínováRýže jasmínová9,- 9,- 9,- 
O  – / 150 Zeleninová směs M  7,9,10,11Vegetable mix  7,9,10,1112,- 12,- 12,- 

Čas aktualizace dat: 9. 7. 2020 10:33:56.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT),
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele),
3. cena: externí strávník hotově, firma.
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF