|
|
|
|
|

Zaměstnanecká jídelna FCH
Purkyňova 118, Brno-Medlánky


Ceník příloh k hlavnímu teplému jídlu PDF

H  100 gČínské nudle  1,3,6,7,9,10,11,12,1352,- 32,- 76,- 
H   Fazole bretaňské, op. klobása, chléb, okurek  1,3,6,7,9,10,1348,- 28,- 71,- 
H   Fazole bretaňské, vejce, chléb, okurek  1,3,6,7,9,10,1340,- 20,- 63,- 
H  120 gKuřecí plátek s hermelínem a šunkou  1,7,9,10,1148,- 29,- 72,- 
H   Kynutý táč švestkový  1,3,743,- 23,- 66,- 
H  100 gSmažený řízek holandský  1,3,6,739,- 20,- 63,- 
P   P hovězí s játrovými knedlíčky  1,3,6,7,9,1310,- 10,- 10,- 
O   Bramborová kaše  78,- 8,- 8,- 
O   Brambory vařené M6,- 6,- 6,- 
O   Rýže dušená M3,- 3,- 3,- 

Čas aktualizace dat: 23. 5. 2017 12:51:05.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s doatcí MŠMT),
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele),
3. cena: externí strávník hotově, firma.
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní.
Váha masa je uvedena v syrovém stavu.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF