![]() (informace pro studenty CZ a SK) |
| | English ![]() (information for foreign students) |
---|
H | Menu R 1: Polévka frankfurtská, Krůtí maso na pórku, Bulgur zeleninový 1,3,6,7,9,10,11,13 | Menu R: Polévka frankfurtská, Krůtí maso na pórku, Bulgur zeleninový 1,3,6,7,9,10,11,13 | 74,- | 60,- | 138,- | |
H | Menu R 2: Polévka frankfurtská, Smažený vepřový řízek, Brambory maštěné máslem M 1,3,6,7,9,10,13 | Menu R 2: Polévka frankfurtská, Smažený vepřový řízek, Brambory maštěné máslem M 1,3,6,7,9,10,13 | 74,- | 60,- | 138,- | |
H | Menu R 3: Polévka frankfurtská, Špagety Bami Goreng s kuřecím masem 1,3,6,7,9,10,11,13 | Menu R 3: Polévka frankfurtská, Špagety Bami Goreng s kuřecím masem 1,3,6,7,9,10,11,13 | 74,- | 60,- | 138,- | |
H | Menu R 5: Polévka zeleninový vývar s těstovinou, Jelení ragú na víně, Brambory americké M 1,3,6,7,9,13 | Menu R 5: Polévka zeleninový vývar s těstovinou, Jelení ragú na víně, Brambory americké M 1,3,6,7,9,13 | 74,- | 60,- | 138,- |
1st price: student University or other universities
2nd price: an employee BUT
3rd price: external boarder cash, firm
H: Main Dish, P: Soup, O: Other, Mx: Menu X.
Weight of meat is the raw state.
Prices in CZK including VAT.
Overviews of allergens in food