|
|
|
|
|
Operace na kontě

Restaurace Rybkova
Rybkova 1, Brno-Veveří


Týdenní menu, jídelní lístek

Stálá nabídka Restaurace Rybkova PDF

H Menu R 2: Polévka čočková, Smažený hermelín, tatarská omáčka, Brambory vařené M   1,3,6,7,9,10,13Menu R 2: Polévka čočková, Smažený hermelín, tatarská omáčka, Brambory vařené M   1,3,6,7,9,10,1374,- 60,- 138,- 
H Menu R 3: Polévka čočková, Guláš vídeňský, Knedlíky houskové M   1,3,6,7,9,13Menu R 3: Polévka čočková, Guláš vídeňský, Knedlíky houskové M   1,3,6,7,9,1374,- 60,- 138,- 
H Menu R 4: Polévka čočková, Kuře v sýrové košilce, Rýže jasmínová M   1,3,6,7,9,13Menu R 4: Polévka čočková, Kuře v sýrové košilce, Rýže jasmínová M   1,3,6,7,9,1374,- 60,- 138,- 
H200/120Vepřová panenka 200gVepřová panenka 200g99,- 52,- 134,- 

Čas aktualizace dat: 18. 9. 2025 12:07:44.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF