|
|
|
|
|
Týdenní menu, jídelní lístek – Restaurace Rybkova

Denní menu v ceně 138,-Kč vč. DPH v zákonné výši
v týdnu od 3.11.2025 – 7.11. 2025


Pondělí
Polévka 0,33l Kulajda (1,3,6,7,9,13)
1. 120g Krůtí maso po italsku se zeleninou, těstoviny (1,3)
2. 200g Smažený celer, tatarská omáčka, vařené brambory s máslem (1,3,6,7,9,10)
3. 120g Vepřový letenský flamendr, jasmínová rýže (1,3,6,7,9,13)
4. 120g Kuřecí plátek se šunkou a sýrem, hranolky (1,3,6,7,9,10,11,12,13)

Úterý
Polévka 0,33l Hovězí vývar s masem a těstovinou (1,3,6,7,9,13)
1. 120g Hovězí maso po námořnicku, dušená rýže (1,3,7,9,10,11,113)
2. 300/100g Čočka na kyselo, opékaná klobása, okurek, chléb (1,10)
3. 350g Čínské nudle (1,3,6,7,9,10,11,12,13)
4. 120g Kuřecí steak s kukuřicí a rajčaty, šťouchané brambory (1,3,6,7,9,10,11,12,13)

Středa
Polévka 0,33l Brokolicová (1,3,6,7,9,13)
1. 350g Thajská zeleninová pánev se sój. masem a kokosovým mlékem, jasmínová rýže (6,11,12)
2. 120g Vepřové carne s paprikou, americké brambory (1,12)
3. 350/100g Srbské rizoto, okurek (1,3,6,7,9,10,13)
4. 120g Smažený kuřecí řízek, vařené brambory s máslem (1,3,6,7)

Čtvrtek
Polévka 0,33l Hrstková (1,3,6,7,9,13)
1. 350g Bramborové halušky s brynzou a zakysanou smetanou (1,7,9,13)
2. 100g Smažený hermelín, tatarka, vařené brambory (1,3,6,7,10)
3. 120g Vídeňský guláš, houskový knedlík (1,3,7,9,13)
4. 240g Kuřecí stehno indické, dušená rýže (1,3,7,9,11,13)

Pátek
Polévka 0,33l Kmínová s vejcem (1,3,6,7,9,13)
1. 120g Smažený vepřový řízek, bramborový salát (1,3,6,7,9,10)
2. 120g Kuřecí nudličky Country, jasmínová rýže (1,3,7,9,10,11)
3. 250g Plněné papriky kuskusem, sušenými rajčaty a balkánským sýrem (1,3,6,7,9,10,11,13)


Cena pro studenta VUT v Brně 74,-Kč
Cena pro zaměstnance VUT v Brně 60,-Kč

ZMĚNA VYHRAZENA !!!