|
|
|
|
|
Operace na kontě

Menza Purkyňova
Purkyňova 93, Brno-Královo Pole


Týdenní menu, jídelní lístek

H Menu R 1: Polévka dýňová, Kuřecí směs ďábelská, Rýže jasmínová M   1,3,6,7,9,13Menu R: Polévka dýňová, Kuřecí směs ďábelská, Rýže jasmínová M   1,3,6,7,9,1374,- 60,- 138,- 
H 400Hraběnčiny řezy  1,3,7,8  1,3,7,897,- 50,- 132,- 
H 350Indický tajín se zeleninou a tofu  1,3,6,7,9,10,11,12Indický tajín se zeleninou a tofu  1,3,6,7,9,10,11,1283,- 36,- 118,- 
H150/90Kuřecí plátek se šunkou a nivou  1,3,7,9,10,11,13Kuřecí plátek se šunkou a nivou  1,3,7,9,10,11,1397,- 50,- 131,- 
H120/72Kuřecí směs se šunkou a ananasem  1,3,7,9,10,11,13Chicken mix with ham and pineapple  1,3,7,9,10,11,1388,- 41,- 123,- 
H150/140Smažená kuřecí kapsa se šunkou a sýrem  1,3,6,7Fried chicken pocket with ham and cheese  1,3,6,7101,- 54,- 136,- 
H150/92Vepřová kotleta uzenářská gratinovaná 150g  1,7,9,10,11Vepřová kotleta uzenářská gratinovaná 150g  1,7,9,10,1193,- 46,- 127,- 
H120/74Vepřová kýta frankfurtská  1,7,10Frankfurt pork rump  1,7,1077,- 30,- 112,- 
P 300Polévka dýňová  1,3,6,7,9,13Pumpkin soup  1,3,6,7,9,1318,- 18,- 18,- 
P 300Polévka hovězí s masem a nudlemi  1,3,6,9Beef soup with meat and noodles  1,3,6,918,- 18,- 18,- 
O 200Brambory americké MBrambory americké M27,- 27,- 27,- 
O 250Brambory maštěné máslem M  7Potatoes with butter  727,- 27,- 27,- 
O 180Knedlíky houskové M  1,3,7Dumplings  1,3,720,- 20,- 20,- 
O 200Rýže jasmínová MRýže jasmínová M17,- 17,- 17,- 

Čas aktualizace dat: 17. 10. 2025 10:46:37.

1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
4. cena: student vG
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF