|
|
|
|
|
Operace na kontě

Menza Starý pivovar
Božetěchova 1, Brno-Královo Pole



H Menu R 1: Polévka mexická fazolová, Těstoviny s krůtím masem a sýrem   1,3,6,7,9,12,13Menu R: Polévka mexická fazolová, Těstoviny s krůtím masem a sýrem   1,3,6,7,9,12,1374,- 60,- 138,- 
H Bageta 1Baguette43,- 52,- 52,- 
H Bageta 2Bageta 255,- 64,- 64,- 
H Bageta 3Bageta 360,- 69,- 69,- 
H120/72Kuřecí nudličky Hong Kong  1,3,6,7,9,10,11,13Chicken strips Hong-Kong  1,3,6,7,9,10,11,1386,- 38,- 120,- 
H150/90Kuřecí plátek 150g s uzeným sýrem  1,3,7,9,10,11,13Kuřecí plátek 150g s uzeným sýrem  1,3,7,9,10,11,1393,- 46,- 128,- 
H 280Přírodní zelenina s tofu  6Přírodní zelenina s tofu  684,- 37,- 118,- 
H150/92Vepřová kotleta řeznická 150g  1,3,6,7,9,12,13Vepřová kotleta řeznická 150g  1,3,6,7,9,12,1390,- 43,- 125,- 
H150/92Vepřové maso na slanině  1Pork meat with bacon  178,- 31,- 112,- 
H160/90Zabijačkový guláš  1Zabijačkový guláš  176,- 28,- 110,- 
H70/400Zapékané brambory s uzeným masem, okurek  1,3,6,7,9,10,13Gratinated potatoes with smoked meat, pickle  1,3,6,7,9,10,1391,- 44,- 126,- 
P 300Polévka mexická fazolová  1,3,6,7,9,13Mexican bean soup  1,3,6,7,9,1318,- 18,- 18,- 
O 250Brambory maštěné máslem M  7Potatoes with butter  727,- 27,- 27,- 
O 200Hranolky MFrench fries27,- 27,- 27,- 
O 180Knedlíky houskové M  1,3,7Dumplings  1,3,720,- 20,- 20,- 
O 200Rýže jasmínová MRýže jasmínová M17,- 17,- 17,- 
O 150Zeleninová směs M  7,9,10,11Vegetable mix  7,9,10,1120,- 20,- 20,- 

Čas aktualizace dat: 24. 10. 2025 10:26:49.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF