|
|
|
|
|
Operace na kontě

Restaurace Rybkova
Rybkova 1, Brno-Veveří


Týdenní menu, jídelní lístek

Stálá nabídka Restaurace Rybkova PDF

H Menu R 1: Polévka česneková, Španělský ptáček, Rýže jasmínová M   1,3,6,7,10Menu R: Polévka česneková, Španělský ptáček, Rýže jasmínová M   1,3,6,7,1074,- 60,- 138,- 
H Menu R 2: Polévka česneková, Kuřecí medailonky s restovanou zeleninou, Brambory maštěné máslem M   1,3,6,7,9,10,11Menu R 2: Polévka česneková, Kuřecí medailonky s restovanou zeleninou, Brambory maštěné máslem M   1,3,6,7,9,10,1174,- 60,- 138,- 
H Menu R 3: Polévka česneková, Smažený sýr, tatarská omáčka, Hranolky M   1,3,6,7,10Menu R 3: Polévka česneková, Smažený sýr, tatarská omáčka, Hranolky M   1,3,6,7,1074,- 60,- 138,- 
H 350Rizoto zeleninové, okurek  1,3,6,7,9,10,11,13Vegetable risotto, gherkin  1,3,6,7,9,10,11,1377,- 30,- 112,- 
O 200Salát šopský  7Shopska salad  731,- 31,- 31,- 
O 180Salát zeleninovýVegetable salad26,- 26,- 26,- 

Čas aktualizace dat: 24. 10. 2025 10:30:27.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF