|
|
|
|
|
Operace na kontě

Restaurace Q - Technická
Technická 2, Brno-Královo Pole



H Menu R 1: Polévka rybí, Vepřové srdce na smetaně, Knedlíky houskové M   1,3,4,6,7,9,10,13Menu R: Polévka rybí, Vepřové srdce na smetaně, Knedlíky houskové M   1,3,4,6,7,9,10,1374,- 60,- 138,- 
H Menu R 2: Polévka rybí, Uzené kuřecí stehno, okurek, Bramborová kaše M   1,3,4,6,7,9,10,11,13Menu R 2: Polévka rybí, Uzené kuřecí stehno, okurek, Bramborová kaše M   1,3,4,6,7,9,10,11,1374,- 60,- 138,- 
H 200Fazolové lusky na smetaně, vejce  1,3,7Bean pods with cream sauce, egg  1,3,779,- 32,- 114,- 
H150/90Kuřecí plátek 150g s dipem kari  1,3,7,9,10,11Kuřecí plátek 150g s dipem kari  1,3,7,9,10,1192,- 45,- 126,- 
H100/350Rizoto krůtí, okurek  1,3,7,9,10,13Rizoto krůtí, okurek  1,3,7,9,10,1398,- 51,- 133,- 
H200/120Vepřový steak 200g s rest. zeleninou  7,9,10,11Pork steak 200g, roasted vegetables 100g  7,9,10,1193,- 46,- 128,- 
P 300Polévka rybí  1,3,4,6,7,9,13Polévka rybí  1,3,4,6,7,9,1318,- 18,- 18,- 
O 250Brambory maštěné máslem M  7Potatoes with butter  727,- 27,- 27,- 
O 200Rýže jasmínová MRýže jasmínová M17,- 17,- 17,- 

Čas aktualizace dat: 17. 12. 2025 10:31:55.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF