KaM VUT home | mapa stránek | HTML verze
Mobilní verze webu je bez záruky, při objevené nefunkčnosti, prosím, použijte HTML verzi.
Operace na kontě

Menza Kolejní
Kolejní 2, Brno-Královo Pole


Týdenní menu, jídelní lístek

H Menu R 4: Polévka hovězí krupicová s vejcem, Smažený sýr, tatarská omáčka, Brambory americké M   1,3,6,7,9,10Menu R 4: Polévka hovězí krupicová s vejcem, Smažený sýr, tatarská omáčka, Brambory americké M   1,3,6,7,9,1074,- 60,- 138,- 118,- 
O200Salát coleslaw  3,6,7,9,10Salát coleslaw  3,6,7,9,1031,- 31,- 31,- 31,- 
O200Salát ovocnýFruit salad31,- 31,- 31,- 31,- 
O200Salát šopský  7Shopska salad  731,- 31,- 31,- 31,- 
O200Salát tzatziki  1,7Tzatziki salad  1,731,- 31,- 31,- 31,- 
O150Salát zeleninový  12Vegetable salad  1226,- 26,- 26,- 26,- 
O200Brambory americké MBrambory americké M27,- 27,- 27,- 27,- 
O250Brambory šťouchané M  7Mashed potatoes  727,- 27,- 27,- 27,- 

Čas aktualizace dat: 3. 5. 2024 13:42:21.


1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF