KaM VUT home | mapa stránek | HTML verze
Mobilní verze webu je bez záruky, při objevené nefunkčnosti, prosím, použijte HTML verzi.
Operace na kontě

Pizzerie Mozzarella
Kolejní 2, Brno-Královo Pole


Stálá nabídka Pizzerie Mozzarella PDF

H150Grilovaný balkánský sýr  7Grilovaný balkánský sýr  775,- 40,- 113,- 98,- 
H120/72Kuřecí nudličky na pivě  9Kuřecí nudličky na pivě  972,- 37,- 110,- 95,- 
H150/90Kuřecí plátek 150g s žampiony zapečený hermelínem  1,3,7,9,10,11,13Kuřecí plátek 150g s žampiony zapečený hermelínem  1,3,7,9,10,11,1387,- 51,- 124,- 110,- 
H150/90Kuřecí steak  3,7,9,10,11Chicken steak  3,7,9,10,1166,- 61,- 134,- 134,- 
H170Olaďje s jablky  1,3,6,7Pancakes with apples  1,3,6,774,- 39,- 111,- 97,- 
H100/380Těstoviny s kuřecím masem tre formaggi  1,3,6,7,9,12,13Těstoviny s kuřecím masem tre formaggi  1,3,6,7,9,12,1376,- 40,- 113,- 98,- 
H150/360Tortilla 2ks s trhaným masem  1,3,6,7,9,10,13Tortilla 2ks s trhaným masem  1,3,6,7,9,10,1399,- 64,- 137,- 122,- 
P330Zeleninový vývar s těstovinou  1,3,6,7,9,13Vegetable broth with pasta  1,3,6,7,9,1318,- 18,- 18,- 18,- 
O200Salát zeleninový  12Vegetable salad  1226,- 26,- 26,- 26,- 
O200Brambory americké MBrambory americké M27,- 27,- 27,- 27,- 
O100Omáčky ke steakům ST  1,3,7,9,13Omáčky ke steakům ST  1,3,7,9,1314,- 14,- 14,- 14,- 
O200Rýže jasmínová MRýže jasmínová M17,- 17,- 17,- 17,- 
O200Těstoviny M  1,3Pasta  1,317,- 17,- 17,- 17,- 
O150Zeleninová směs M  7,9,10,11Vegetable mix  7,9,10,1120,- 20,- 20,- 20,- 

Čas aktualizace dat: 3. 5. 2024 10:36:53.

1. cena: student VUT nebo jiné VŠ (cena s dotací MŠMT)
2. cena: zaměstnanec VUT (cena s příspěvkem zaměstnavatele)
3. cena: externí strávník hotově, firma
H: Hlavní jídlo, P: Polévka, O: Ostatní, Mx: Menu X.
Gramáž, hmotnost masa v syrovém stavu / výtěžnost.
Suroviny použité na výrobu jídla se zobrazí po odkliknutí vybraného jídla.
Ceny v Kč včetně DPH.
Alergeny: 1:Lepek, 2:Korýši, 3:Vejce, 4:Ryby, 5:Arašídy, 6:Sója, 7:Mléko, 8:Ořechy, 9:Celer, 10:Hořčice, 11:Sezam, 12:Oxid siřičitý, 13:Vlčí bob, 14:Měkkýši
Přehled alergenů v potravinách PDF